Nov 24, 2016

Lirik Lagu Kelingan Mantan (Season 2) - NDX A.K.A feat PJR

Lirik Lagu Kelingan Mantan (Season 2) - NDX A.K.A feat PJR
  • Penyanyi : NDX A.K.A feat PJR
  • Judul Lagu : Kelingan Mantan (Season 2)
  • Genre : Hip Hop
  • Album : Single Hip Hop Hits Populer
  • Ciptaan : -

Kelingan Mantan (Season 2) - NDX A.K.A feat PJR

Kini nama NDX A.K.A tentu sudah tak asing lagi di telinga masyarakat Indonesia, apalagi bagi para penikmat musik hip hop.

NDX A.K.A yang berasal dari Jogjakarta ini telah banyak merilis lagunya. Banyak lagu dari NDX A.K.A yang populer ditelinga masyrakat Indonesia, salah satunya lagu berjudul "Kelingan Mantan (Season 2)".

Masih sama seperti lagu NDX A.K.A pada umumnya, lagu Kelingan Mantan (Season 2) ini seluruh lirik lagunya mengunakan bahasa Jawa. Dan dibawakan secara featuring bersama PJR.
Baca Juga : Lirik Lagu Mantan Maafkan Aku Yang Dulu
Berikut selengkapnya lirik lagu Kelingan Mantan (Season 2) yang dinyanyikan oleh NDX A.K.A feat PJR.

Lirik Lagu Kelingan Mantan (Season 2)
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan canda dan tawa

sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng sak lawase
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi ora ngabari
aku bingung kudu nggoleki kowe neng ngendi

yowes lah mungkin iki pancen dalane
ati iki mung iso ngampet lorone
bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku

(mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanthi ikhlas ati)

dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi