Nov 24, 2016

Lirik Lagu Pendhoza - Pokemon (Feat Apsari Barbie)

Lirik Lagu Pendhoza - Pokemon (Feat Apsari Barbie)
  • Penyanyi : Pendhoza Feat Apsari Barbie
  • Judul Lagu : Pokemon (Pokoke Move On)
  • Genre : Hip Hop / Dangdut
  • Album : Single Hip Hop Hits Populer
  • Ciptaan : -

Pendhoza - Pokemon (Feat Apsari Barbie)

Musik hip hop kini menjadi salah satu musik yang banyak diminati masyarakat tanah air. Selain asli musik hip hop itu sendiri, ada beberapa musisi yang menggabungkan musik tersebut dengan musik lokal dangdut, salah satunya musisi Pendhoza.

Grup hip hop Pendhoza berasal dari Bantul, Jogjakarta. Grup ini di gawangi oleh 2 personil yakni Sandios Madefuka dan Lewunk Soulmaker. Grup Pendhoza telah banyak merilis lagunya, dan banyak lagu dari grup ini yang populer di telinga masyrakat Indonesia, salah satunya lagu berjudul "Pokemon (Pokoke Move On)".

Lagu Pokemon (Pokoke Move On)" seluruh lirik lagunya menggunakan bahasa Jawa. Dan lagu ini tak dibawakan oleh Pendhoza saja, melainkan mereka bawakan secara featuring bersama perempuan bernama Apsari Barbie.
Baca Juga : Lirik Lagu Aku Cah Kerjo
Berikut selengkapnya lirik lagu Pokemon (Pokoke Move On) yang dinyanyikan oleh Pendhoza Feat Apsari Barbie.

Lirik Lagu Pendhoza - Pokemon (Feat Apsari Barbie)
mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

cukup semene wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin nyawang fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on