Jan 14, 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo

Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul Lagu : Separo Nyowo
  • Genre : Dangdut
  • Album : Rojo (2016)
  • Ciptaan : R. Husein Albana

Nella Kharisma - Separo Nyowo

"Separo Nyowo" kini menjadi salah satu lagu yang populer di daerah Jawa Timur, Jawa Tengah maupun di Jogjakarta. Lagu tersebut dipopulerkan oleh salah satu artis lokal Jawa Timuran yakni Nella Kharisma.

Lagu yang diciptakan oleh R. Husein Albana tersebut juga masuk dalam mini album kompilasi yang bertajuk Rojo. Mini album Rojo dirilis oleh Samudera Record dan diisi oleh dua penyanyi Jawa Timuran yaitu Nella Kharisma dan Arif Citenx.

Dalam mini album tersebut, lagu Separo Nyowo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma menempati treck urutan ke-5 dari total 6 lagu yang disediakan.
Baca Juga : Lirik Lagu Lungset
Berikut selengkapnya lirik lagu Separo Nyowo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo
tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu