May 26, 2017

Lirik Lagu Bojoku Galak - Pendhoza

Pendhoza - Bojoku Galak
  • Artis / Penyanyi : Pendhoza
  • Judul : Bojoku Galak
  • Genre : Hip Hop
  • Album : Single Hits Populer
  • Ciptaan : -

Bojoku Galak - Pendhoza

Pendhoza merupakan grup musik hiphop yang bersal dari Bantul, Yogyakarta. Grup ini digawangi oleh 2 pemuda yaitu Sandios Madefuka dan Lewunk Soulmaker. Nama Pendhoza sendiri kini mulai banyk dikenali oleh masyarakat sering karyanya yang banyak diminati.

Salah satu lagu populer yang dinyanyikan oleh Pendhoza adalah sebuah lagu yang berjudul "Bojoku Galak". Lagu tersebut masih sama seperti lagu Pendhoza pada umumnya yang menggunakan lirik bahasa Jawa dan perpaduan musik dangdut serta hiphop. Untuk liriknya, lagu tersebut bercerita tentang seorang lelaki yang sulit berpisah dengan istrinya atau pasangannya yang galak, kelakuannya kadang menjengkelkan, sering marah marah tetapi lelaki itu masih tetap cinta dan setia pada pasngannya itu.

Berikut selengkapnya lirik Bojoku Galak yang dinyanyikan oleh Pendhoza.

Lirik Lagu Bojoku Galak
wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene