May 27, 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Tahu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Tahu
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Konco Tahu
  • Genre : Dangdut
  • Album : RAS Music (2017)
  • Ciptaan : Ilux Sanksi Band

Nella Kharisma - Konco Tahu

Nella Kharisma menjadi salah satu penyanyi dangdut yang mempunyai banyak penggemar. Lewat karya musiknya Nella Kharisma kini menjelma menjadi salah satu penyanyi dangdut lokal yang patut diperitungkan. Seiring kepopulerannya Nella Kharisma kini semakin aktif dalam merilis single terbarunya. Dan baru ini Nella Kharisma baru saja merilis single terbarunya yang berjudul "Konco Tahu".

Konco Tahu merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh Ilux Sanksi Band. Selain dipopulerkan oleh Nella Kharisma, lagu tersebut juga dipopulerkan oleh NDX A.K.A dan RapX.

Berikut selengkapnya lirik lagu Konco Tahu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Konco Tahu
ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i
koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu