May 20, 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tokyo Nganjuk

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tokyo Nganjuk
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Tokyo Nganjuk
  • Genre : Dangdut
  • Album : The Best Nella Kharisma Terminal Giwangan
  • Ciptaan : Didi Reog

Nella Kharisma - Tokyo Nganjuk

Nella Kharisma adalah salah satu penyanyi dangdut daerah yang tentu namanya sudah tak asing lagi ditelinga masyarakat luas. Selain parasnya yang cantik, suara Nella Kharisma ini juga sangat merdu sekali, tak heran jika banyak job menyanyi yang terus mengalir yang membuat namanya semakin dikenal dan dikenal.

Salah satu lagu populer yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma adalah sebuah lagu yang berjudul "Tokyo Nganjuk". Lagu tersebut diciptakan oleh Didi Reog dan masuk dalam album yang bertajuk "The Best Nella Kharisma Terminal Giwangan" yang dirilis oleh label DSA Records.

Berikut selengkapnya lirik lagu Tokyo Nganjuk yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Tokyo Nganjuk
kembeng kembeng langite peteng mas
langit mendung mongsone mendung mas
wediku tenan sing ning sampiran
klambine tak entasane

aran rondo neng koyo prawan mas
aran prawan neng wis ra legan
manten sepasar langsung ditinggal
mergawe lungo ning jepang, ning jepang

udan peteng gerimis iling kowe mas aris
bantal karo sarunge tak nggo turu tombo kangenku, kangenku

lemes loyo kangen kepingin pethuk
ning kepiye tokyo aku ning nganjuk
nadyan telpon kuwi muni sworomu
nanging durung ooo durung biso
kanggo tombo kangen ning dodo

kembeng kembeng langite peteng mas
langit mendung mongsone mendung mas
wediku tenan sing ning sampiran
klambine tak entasane

aran rondo neng koyo prawan mas
aran prawan neng wis ra legan
manten sepasar langsung ditinggal
mergawe lungo ning jepang, ning jepang

udan peteng gerimis iling kowe mas aris
bantal karo sarunge tak nggo turu tombo kangenku, kangenku

lemes loyo kangen kepingin pethuk
ning kepiye tokyo aku ning nganjuk
nadyan telpon kuwi muni sworomu
nanging durung ooo durung biso
kanggo tombo kangen ning dodo