May 27, 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresno Sing Nyoto

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresno Sing Nyoto
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma ft Dendra
  • Judul : Tresno Sing Nyoto
  • Genre : Dangdut
  • Album : Single Dangdut Terbaru 2017
  • Ciptaan : -

Nella Kharisma - Tresno Sing Nyoto

Nella Kharisma, tentu nama tersebut sudah tak asing lagi di telinga para pecinta musik dangdut koplo, khususnya yang tinggal di daerah Jawa Timur dan Jawa Tengah. Nella Kharisma yang merupakan penyanyi dangdut lokal ini gencar dan aktif sekali dalam meluncurkan karya-karya terbarunya. Dan baru ini dirinya baru saja meluncurkan karya terbarunya berupa single berjudul "Tresno Sing Nyoto".

Tresno Sing Nyoto merupakan sebuah lagu bergenre dangdut yang keseluruhan liriknya menggunakan bahasa Jawa. Dan single ini dinyanyikan oleh Nella Kharisma bersama penyanyi dangdut pria yang bernama Dendra.

Berikut selengkapnya lirik lagu Tresno Sing Nyoto yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Tresno Sing Nyoto
teko banyu langit ngayemke ati
netes eluh iki ngelingi dek wingi
roso sing tak jogo ora bakal lungo
senajan awakmu terus gawe loro

ora mergo rupo, ora mergo bondo
nanging roso tentrem nyanding kroso ayem
ojo gawe loro coba elingono
niat lahir batin bareng tekan tuwo

mripatku isih permono ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo kowe sing bakale biso
nyerengke ati iki bebrayan dadi siji
mugo dijabahi marang sing kuoso

ealah aduh dek pangapurane
sumpah mati aku mung tresno sliramu
ra ono niatku nglarani atimu
rungokno aku percoyo aku

jujur aku dek aku arep sambat
krungu lambemu ngendiko sampen cekap
tangisku netes nganti eluhku asat
ojo ninggal aku ra bakal kuat

mripatku isih permono ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo kowe sing bakale biso
nyerengke ati iki bebrayan dadi siji
mugo dijabahi marang sing kuoso

mripatku isih permono ndelokke tresno sing nyoto
aku yakin lan percoyo kowe sing bakale biso
nyerengke ati iki bebrayan dadi siji
mugo dijabahi marang sing kuoso