Jun 22, 2017

Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma

Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Bojo Galak
  • Genre : Pop
  • Album : Nella Hip Hop Koplo (2017)
  • Ciptaan : Pendhoza

Bojo Galak - Nella Kharisma

Bojo Galak merupakan sebuah lagu yang menggunakan bahasa Jawa yang kini sedang hits dan populer. Lagu tersebut pertamakali dipopulerkan oleh grup hip hop yang beranama Pendhoza. Selain dipopulerkan oleh Pendhoza lagu tersebut juga dipoulerkan oleh artis atau penyanyi lainnya, salah satunya Nella Kharisama.

Bojo Galak yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma hadir dengan musik dangdut koplo yang rancak. Lagu tersebut juga masuk dalam album yang bertajuk Nella Hip Hop Koplo yang dirilis dan di distribusikan oleh label Samudra Record. Dalam album tersebut, lagu Bojo Galak menempati track urutan ke-2 dari total 9 lagu yang tersedia.

Berikut selengkapnya lirik lagu Bojo Galak yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Bojo Galak
wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene