Jun 30, 2017

Lirik Lagu Mas Paijo (Balasan Dari Dek Lastri)

Lirik Lagu Mas Paijo (Balasan Dari Dek Lastri)
  • Artis / Penyanyi : -
  • Judul : Mas Paijo
  • Genre : Hip Hop / RnB
  • Album : Single Cover Terbaru 2017
  • Ciptaan : -

Mas Paijo (Balasan Dari Dek Lastri)

Despacito merupakan sebuah lagu yang kini tengah populer diseluruh dunia, dan tak terkecuali di Indonesia. Seperti lagu populer pada umumnya, lagu ini pun juga muncul berbagai cover dan parodinya. Tapi yang cukup menyita perhatian para netizen dan penikmat musik Indonesia adalah sebuah cover / parodi dari lagu Despacito yang diberi judul 'Dek Lastri' yang dinyanyikan oleh Alif Rizky.

Lagu Dek Lastri (Despacito Versi Jawa) yang dinyanyikan oleh Alif Rizky ini menjadi sebuah lagu yang kini viral dan banyak disukai oleh masyarakat Indonesia. Dan memanfaatkan momen dari kepupuleran lagu tersebut, ada seseorang yang kreatif yang mengahdirkan lagu dalam versi balasannya dan diberi judul "Mas Pijo". Tak kalah dengan lagu Dek Lastri, lagu berjudul Mas Paijo kini juga menjadi viral diberbagai media sosial.

Berikut selengkapnya lirik lagu Mas Paijo (Balasan Dari Dek Lastri) yang kini sedang viral di berbagai media sosial.

Lirik Lagu Mas Paijo
kok akeh wong do rasan-rasan
ngomong jere aku ngeliyo tenan... yeahh
o niki ora mung sepisan sayang yeahh...
o u woo... buyar

mas mas mbok ojok digubris
pisah iku dalan sing tragis
malah gae aku dadine sensi... sensi...

sak jane ku yo angele move on
masio wong wong omong sampean o'on
iki neng atiku wes sampean sihir sihir
sihir dadi sampe ra iso move on

duh... kok sampean iso sampe loro untu
opo sampean lali ra tuku jamu
mangkane jo mung ngilengke tuku pulso...

o... yeahh
yahh... mas aku pengen sampean balik normal
ojo cemburu terus ngono to mas
yen aku berubah ku njalok pangapuro

mas paijo
neng kene aku iki mung cah kerjo
ra macem macem ra neko neko
dek lastri iki yo ngerti duso

mas paijo
koncoku kui ncen bosku anyaran
bos bebek pagoane neng sarangan
mangkane aku kerjo tenanan

sepurane sepurane aku jarang ngabari
aku lagi enthuk shift bengi
turu esok kerjone sewengi
aku ora bakal lali lan ra bakal mblenjani
ra neko karo si bandi
bos ku bebek seng mbok cemburoni

yo neng kene ku cah kerjo kulakan bebek neng solo
madiun, nganjuk, soroboyo lan ku ra pernah ngeliyo
yo tau rodok seneng karo seng jenenge bambang
tapi gak sido seneng mergo untune abang
pancen ra ono seng so nandingi sampean hee..
ra tego ra tego ngomongi ro sampean hee
mulo percoyo ro sliraku iki to mas he
ben iso koyo seng wes mulo mas he

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
sayang ku ra betah ku ra njalok pisah
yo wes ojo brubah yo wes ojo pisah

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
neng yen mbok paido wes aku ra popo
yen numpak motor o mung ba bayoho eee...

mas paijo
neng kene aku iki mung cah kerjo
ra macem macem ra neko neko
dek lastri iki yo ngerti duso

mas paijo
koncoku kui ncen bosku anyaran
bos bebek pagoane neng sarangan
mangkane aku kerjo tenanan

sepurane sepurane aku jarang ngabari
aku lagi enthuk shift bengi
turu esok kerjone sewengi
aku ora bakal lali lan ra bakal mblenjani
ra neko karo si bandi
bos ku bebek seng mbok cemburoni

mas paijo
eleng sliramu ngajak neng suroboyo
bar kui terus langsung moro mojokerto
neng kono sampe dino seloso

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
tenanan ku yo setia
karep iso dadi bahagia

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
tenanan ku yo setia
karep iso dadi bahagia
mas paijo