Jun 22, 2017

Lirik Lagu Tewas Tertimbun Masalalu (TTM) - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM) - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Tewas Tertimbun Masalalu (TTM)
  • Genre : Pop
  • Album : Nella Special NDX (2017)
  • Ciptaan : NDX A.K.A

Tewas Tertimbun Masalalu (TTM) - Nella Kharisma

Tewas Tertimbun Masalalu atau yang juga sering disebut dengan TTM merupakan sebuah lagu berbahasa Jawa yang sedang hits dan populer. Lagu tersebut merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh NDX A.K.A dan juga pertamakali dipoulerkan oleh NDX A.K.A. Selain dipoulerkan oleh penciptanya, lagu tersebut juga dipopulerkan oleh penyanyi dangdut yang namanya sudah tak asing lagi dikalangan para pecinta musik dangdut koplo yakni Nella Kharisma.

Lagu Tewas Tertimbun Masalalu versi Nalla Kahrisama hadir dengan musik dangdut koplo yang yang rancak. Lagu tersebut masuk dalam album yang dirilis oleh label Samudra Record bertajuk Nella Special NDX. Dalam album Nella Special NDX, lagu Tewas Tertimbun Masalalu menempati track urutan ke-3 dari total 10 lagu yang tersedia.

Berikut selengkapnya lirik lagu Tewas Tertimbun Masalalu (TTM) yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Duh kowe cah ayu isih urip ono atiku
Aku ra iso lilo lungamu ra bakal tak tompo
Koyo gedening ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone iseh urip madep mantep bebarengan
Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih-putih rembulan, padang-padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang

Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani

Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awakku
Bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani

Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang

Kowe tau ning uripku
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang
Sayang