Jul 4, 2017

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Aku Kangen Bojomu
  • Genre : Hip Hop / Dangdut
  • Album : Aku Kangen Bojomu (2017)
  • Ciptaan : Fery

Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma

Siapa sih yang tak kenal Nella Kharisma? Tentu banyak dari penikmat musik dangdut lokal yang telah mengenalnya. Apalagi kini lagu-lagu yang dinyanyikannya banyak yang populer ditengah masyarakat Indonesia. Dan salah satu lagu populer yang dinyanyikannya adalah sebuah lagu yang berjudul "Aku Kangen Bojomu".

Aku Kangen Bojomu merupakan sebuah lagu berbahasa Jawa yang diciptakan oleh Fery. Lagu tersebut masuk dalam album kompilasi yang bertajuk sama dengan judul lagu tersebut yakni Aku Kangen Bojomu. Album Aku Kangen Bojomu ini dirilis dan didistribusikan oleh label Khatulistiwa Record.

Berikut selengkapnya lirik lagu Aku Kangen Bojomu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu
Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Saktenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Apa pancene koe trahe ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk boto

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu