Jul 18, 2017

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Kanggo Kowe
  • Genre : Pop
  • Album : Nella Special NDX (2017)
  • Ciptaan : Jo Klitik

Nella Kharisma - Kanggo Kowe

Nella Kharisma merupakan seorang penyanyi dangdut lokal yang kini tengah naik daun. Dirinya pun kini juga semakin gencar serta atif dalam meluncurkan karya-karya terbarunya. Dan pada pertengahan tahun 2017 ini, dia juga baru saja merilis single terbarunya yang berjudul Kanggo Kowe.

Lagu Kanggo Kowe diciptakan oleh Jo Klitik, lagu ini juga masuk dalam album yang bertajuk Nella Special NDX.

Album Nella Special NDX dirilis dan di distribusikan oleh label Samudra Record. Dalam album tersebut, lagu Kanggo Kowe yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma ini menempati track urutan ke-5 dari total 10 lagu yang disediakan.
Baca juga lirik Nella Kharisma lainnya : Lirik Lagu Putihnya Hati
Berikut selengkapnya lirik lagu Kanggo Kowe yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe
opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani