Jul 4, 2017

Lirik Lagu RapX - Tobat Kimcil

Lirik Lagu RapX - Tobat Kimcil
  • Artis / Penyanyi : RapX
  • Judul : Tobat Kimcil
  • Genre : Hip Hop / Dangdut
  • Album : Nalika Demen Xliramu Vol. 2 (2017)
  • Ciptaan : RapX

RapX - Tobat Kimcil

RapX merupakan grup hipdut / hip hop dangdut yang kini sedang naik daun. Lewat karyanya yang banyak disukai oleh masyarakat luas, nama mereka pun semakin dikenal dan dikenal. Dan baru ini mereka berdua baru saja meluncurkan lagu terbaru mereka yang berjudul "Tobat Kimcil".

Tobat Kimcil merupakan sebuah lagu yang diciptakan oleh RapX sendiri. Lagu yang keseluruhan liriknya menggunakan bahasa Jawa ini juga masuk dalam album yang bertajuk Nalika Demen Xliramu Vol. 2.

Berikut selengkapnya lirik lagu Tobat Kimcil yang dinyanyikan oleh RapX.

Lirik Lagu Tobat Kimcil
tobat jud! sudah tradisi
tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan

ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati
ninja fu iku ora bakal iso nulungi
ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan
pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang
yen diwejangi kuwi ojo pati aleman
pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang

elingo Sing Kuoso ojo nambah duso
gek ndang lerenono cepetan tobato
sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
kimcil iki umure pantarane anakmu
gek ndang tobato njaluko sepuro bojomu

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil
sopo sing nyongko yen tibake njajanmu kimcil
mugo mugo kowe terjerat kasus ped0fil
beno kapek ngrasakno ngonoanmu dicukil

tobat jud! sudah tradisi, tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan
mendem judi wis dikateki, mendem oplosan jare wis bosan
tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati
ninja fu iku ora bakal iso nulungi
ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu
kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki

kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan
pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang
yen diwejangi kuwi ojo pati aleman
pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang

elingo Sing Kuoso ojo nambah duso
gek ndang lerenono cepetan tobato
sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu
nguras bondo donyamu jebule dadi pabu

cubo mikiro sitik kepaut tumindakmu
kok yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu
kimcil iki umure pantarane anakmu
gek ndang tobato njaluko sepuro bojomu

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil
sopo sing nyongko yen tibake njajanmu kimcil
mugo mugo kowe terjerat kasus ped0fil
beno kapek ngrasakno ngonoanmu dicukil

tobat jud! sudah tradisi, tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan
mendem judi wis dikateki, mendem oplosan jare wis bosan
tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan

tobat jud! sudah tradisi, tobat oplosan itu kiasan
tobat kimcil iku baru jempol tenan
mendem judi wis dikateki, mendem oplosan jare wis bosan
tapi mendem kimcil yang nggak bisa nahan