Aug 7, 2017

Lirik lagu Vita Alvia - Ndang Minggato

Lirik Lagu Vita Alvia - Ndang Minggato
  • Artis / Penyanyi : Vita Alvia
  • Judul : Ndang Minggato
  • Genre : EDM / House Music
  • Album : House Music Kepaling (2017)
  • Ciptaan : -

Vita Alvia - Ndang Minggato

Despacito memang merupakan salah satu lagu yang sangat populer. Selain populer di negara negara barat, lagu ini pun juga populer di Asia Tenggara tak terkecuali di Indonesia. Setalah muncur beberapa cover dan parodinya, kini muncul lagi satu cover lagu Despacito yang diberi judul Nandang Minggato.

Lagu Ndang Minggato ini dinyanyikan oleh Vita Alvia manakala lirik lagunya ditulis oleh Trio Mbonang. Lagu ini hadir dengan nuansa house music dan masuk dalam album kompilasi yang bertajuk House Music Kepaling yang dirilis serta di distribusikan oleh label Samudra Record.
Baca juga lirik Vita Alvia lainnya : Lirik Lagu Selendang Angenan
Berikut selengkapnya lirik lagu Ndang Minggato yang dinyanyikan oleh Vita Alvia.

Lirik Lagu Vita Alvia - Ndang Minggato
kowe wes eroh aku mati roso
tapi kok kowe sek ora rumongso
lagak bodo koyo ora nduwe duso
yeah

aku ra seneng kowe
aku jengkel nong kowe
wes bosen kowe ngomong
sorry sorry

masio kowe ganteng aku ora getun
yen kowe ngambul aku yo ora bingung
tresnoku luntur goro goro awakmu
wis sering ngelukai hati

tak akoni kowe kuwi kuat mental
tampang melas iku seng mok gawe modal
ben ketok melasi aku iso nyepuro
yahhh

mok pikir aku iki ora normal
saiki aku wis ora iso sabar
malah noleh wajahmu pingin tak cakar...

ndang minggato
tak jaluk kowe ndang minggato
atiku iki wes kadung loro
ora sepisan kowe suloyo
ndang minggato
sepisan maneh ndang minggato
ora kuat aku nahan loro
wajahmu pengen ndang tak lalekno

tego tegone kowe nyulayani janji
opo aku iki nduwe salah
teganya kau mendua
ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
kok gampange aku percoyo
ora ono curigo
ra ono curigo

he kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
iso nekat aku yen ati loro
opo kowe wes ora nduwe ati
kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
penake kowe iso ngelakoni gendakan
ngenalno aku jare kowe mung koncoan

minggato minggato
kono ndang minggato
atiku wis loro ora ono tresno
benci aku benci benci karo awakmu
suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

minggato minggato
kono ndang minggato
atiku wis loro ora ono tresno
benci aku benci benci karo awakmu
suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

ndang minggato
tak jaluk kowe ndang minggato
atiku iki wes kadung loro
ora sepisan kowe suloyo
ndang minggato
sepisan maneh ndang minggato
ora kuat aku nahan loro
wajahmu pengen ndang tak lalekno