Sep 11, 2017

Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Tresno Suci
  • Genre : Dangdut
  • Album : The Best Nella Kharisma Vol 4 (2017)
  • Ciptaan : Dwi Subagio

Tresno Suci - Nella Kharisma

Salah satu penyanyi dangdut yang kini tengah naik daun yaitu Nella Kharisma beberapa hari lalu baru saja merilis single terbarunya yang berjudul "Tresno Suci".

Lagu tersebut merupakan sebuah lagu dengan lirik bahasa Jawa yang diciptakan oleh Dwi Subagio. Lagu itu juga masuk dalam album terbaru Nella Khsrisma yang dirilis oleh label DSA Record bertajuk The Best Nella Kharisma Vol 4.
Baca juga lirik Nella Kharisma lainnya : Lirik Lagu Mung Sewates Konco
Berikut selengkapnya lirik lagu Tresno Suci yang dinyanyikan oleh Tresno Suci.

Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma
mas tresno iki ora ono sing biso nganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas

aku ora biso nglalekke sliramu
soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
elingo karo anak bojomu iki mas

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

opo kowe ra iling naliko jaman semono
kowe janji setio marang aku
nganti mbesuk tumeko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe ngelali

opo ora iling maneh karo anak bojomu
sing saben dino ngenteni tekamu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
baliyo marang aku ilingo karo anak bojomu

tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

tresno suci iki tetep tak jogo
nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki

kadung anakmu takon kapan bapakku bali
ngertenono neng njero batin iki keloro loro
neng opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo wanito liyo

tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu