Oct 13, 2017

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Ngenteni Janjimu
  • Genre : Dangdut
  • Album : Duta Nirwana Music "Rondo Banyuwangi" (2017)
  • Ciptaan : Ariek DN / Weha

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Nella Kharisma yang merupakan penyanyi dangdut dengan banyak pengemar ini baru saja merilis dan meluncurkan single terbarunya yang berjudul "Ngenteni Janjimu".

Ngenteni Janjimu merupakan sebuah lagu yang 'pure' musik dangdut koplo dengan lirik bahasa Jawa yang diciptakan oleh Ariek DN dan Weha. Lagu ini masuk dalam album kompilasi bertajuk Duta Nirwana Music "Rondo Banyuwangi" yang dirilis serta di distribusikan oleh label Milady Record.
Baca Juga : Lirik Lagu Cinta Luar Biasa Nella Kharisma
Berikut selengkapnya lirik lagu Ngenteni Janjimu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma
sing pungkasan ono ing kene
sliramu lan aku
naliko jejer sesandingan
kok ucapke janjimu

ndek semono aku ra ngiro
sliramu pamit aku
senadyan kondo mung sedelo
wes gawe bingung atiku

nanging piye kuwi karepmu
mbrebes mili eluhku
aku ra biso nggandoli
marang keputusanmu

kudu lilo ning ora biso
mergo kebacut tresno
wes kadung njangget ono dodo
yo wes dadi janji ati

yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok blenjani
sing tak tunggu mung sliramu

sing pungkasan ono ing kene
sliramu lan aku
naliko jejer sesandingan
kok ucapke janjimu

ndek semono aku ra ngiro
sliramu pamit aku
senadyan kondo mung sedelo
wes gawe bingung atiku

nanging piye kuwi karepmu
mbrebes mili eluhku
aku ra biso nggandoli
marang keputusanmu

kudu lilo ning ora biso
mergo kebacut tresno
wes kadung njangget ono dodo
yo wes dadi janji ati

yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok blenjani
sing tak tunggu mung sliramu

yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok blenjani
sing tak tunggu mung sliramu