Oct 17, 2017

Lirik Lagu Banyu Langit - Nella Kharisma

Lirik Lagu Banyu Langit - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Banyu Langit
  • Genre : Dangdut
  • Album : The Best of Nella Kharisma (2017)
  • Ciptaan : Didi Kempot

Lirik Lagu Banyu Langit - Nella Kharisma

Nella Kharisma merupakan seorang penyanyi dangdut asal Jawa Timur yang terbilang sanga aktif dalam merilis dan meluncurkan lagu-lagu terbarunya. Belum lama ini dirinya juga baru saja meluncurkan lagu terbarunya yang berjudul "Banyu Langit".

Sebelum dinyanyikan oleh Nella Kharisma, lagu Banyu Langit ini lebih dulu dipopulerkan oleh Didi Kempot. Lagu ini juga masuk dalam album terbaru Nella Kharisma yang dirilis oleh label Teta Records bertajuk The Best of Nella Kharisma.
Baca Juga : Lirik Lagu Ngenteni Janjimu Nella Kharisma
Berikut selengkapnya lirik lagu Banyu Langit yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Lagu Banyu Langit - Nella Kharisma
sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane