Nov 19, 2017

Lirik Lagu Dezpaijo - Via Vallen

Lirik Lagu Dezpaijo - Via Vallen
  • Artis / Penyanyi : Via Vallen
  • Judul : Dezpaijo
  • Genre : Dangdut
  • Album : The Best Via Vallen (2017)
  • Ciptaan : Bayu G2B

Lirik Dezpaijo - Via Vallen

Sukses mebawakan lagu Ditinggal Rabi, Sayang, Sawangen dan masih banyak lagu lainnya yang mendapat sambutan hangat dari para penikmat musik dangdut tanah air, kini penyanyi pemilik nama asli Maulidia Octavia atau yang juga populer dengan nama Via Vallen kembali merilis single terbarunya berjudul "Dezpaijo".

Dezpaijo adalah sebuah lagu yang diciptakan oleh Bayu G2B. Lagu ini juga masuk dalam album yang bertajuk The Best Via Vallen yang dirilis dan juga di distribusikan oleh lebal Sakura Record.
Baca Juga : Lirik Lagu Jomblo Hepi - Via Vallen
Berikut selengkapnya lirik lagu Dezpaijo yang dinyanyikan oleh Via Vallen.

Lirik Via Vallen - Dezpaijo
huuu... uhuuu... heee...

jo opo kowe meng ngene terus
nganti anakmu ra keurus
jo gek tobato dolanan togel
timbang bojomu dadi mangkel

jo ngerti uripmu kuwi wes susah
malah senengane golek masalah
mending saiki golek o kerjo
jo elingo kowe kuwi wong deso
dadi ra usah macak sok londo
oohooo...

jo paijo ninggalke desone lungo ning kutho
modal bondo nekat nggo golek kerjo
mergo bojomu butuh sandang pangan
ora mung di goyang

jo paijo dadi wong ra nduwe pancen nelongso
mangkane sregepo lehmu ngedungo
ben ndang cepet mentas urip rekoso

anak butuh mangan paijo isone ngutang
uripe sakno tenan meski akeh pacoban
mugi gusti alloh paringi kesabaran
ben iso entuk dalan sing padang
lan iso kecukupan

iki critane paijo sregep ning jogjokarto
adoh adoh neng kutho niate golek kerjo
ketemu karo koncone sing jenenge bambang
konco soko deso sing wes dadi juragan

akhire saiki paijo wes entuk gawean
ra ketok kerjone paijo bakulan utang
alhamdulillah saiki wes iso cukupan
arep mangan paijo wes ra usah ngutang

paijo paijo dasare wong deso
senenge mangan telo hobine mbribiki rondo
opo isih kurang duwe bojo sing sabar
sing iso nerimo kelakuanmu sing kurang ajar

paijo paijo gek ndang kowe tobato
nyuwuno ngapuro karo gusti engkang kuoso
elingo sesuk nek wes tuo
akehke sodakoh selagi urip neng dunyo

jo paijo ninggalke desone lungo ning kutho
modal bondo nekat nggo golek kerjo
mergo bojomu butuh sandang pangan
ora mung di goyang

jo paijo dadi wong ra nduwe pancen nelongso
mangkane sregepo lehmu ngedungo
ben ndang cepet mentas urip rekoso

anak butuh mangan paijo isone ngutang
uripe sakno tenan meski akeh pacoban
mugi gusti alloh paringi kesabaran
ben iso entuk dalan sing padang
lan iso kecukupan

paijo