Lirik Lagu Jomblo Hepi - Via Vallen

Lirik Lagu Jomblo Hepi - Via Vallen

Lirik Lagu Jomblo Hepi - Via Vallen
  • Artis / Penyanyi : Via Vallen
  • Judul : Jomblo Hepi
  • Genre : Dangdut
  • Album : The Best Via Vallen (2017)
  • Ciptaan : Bayu G2B

Lirik Jomblo Hepi - Via Vallen

Sempat dikabarkan terbaring dirumah sakit pada beberapa hari yang lalu, kini pedangdut cantik bernama lengkap Maulidia Octavia atau yang juga lebih dikenali dengan nama Via Vallen kembali ke rutinitas seperti biasanya. Dan dia belum lama ini juga baru saja merilis single barunya yang berjudul "Jomblo Hepi".

Single baru tersebut merupakan sebuah lagu berlirik bahasa Jawa dan sedikit campuran lirik berbahasa Indonesia. Lagu yang diciptakan oleh Bayu G2B ini juga masuk dalam album bertajuk The Best Via Vallen yang dirilis serta di distribusikan oleh label Sakura Records.
Baca Juga : Lirik Lagu Sun Iklasaken - Via Vallen
Berikut selengkapnya lirik lagu Jomblo Hepi yang dinyanyikan oleh Via Vallen.

Lirik Via Vallen - Jomblo Hepi
kapan aku iso nduwe pacar ngganteng lan gemati
soko akehe wong lanang ra ono seng nyantol siji
opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

jarene simbokku mikiro sekolah disek
bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
terus piye nasipe awaku seng nganti saiki iseh dadi
jomblo

rasane ngenes nek dadi jomblo
pas nyawang wong liyo seng wes nduwe bojo
arep dolan isone mung dewe
ra koyo koncone seng ngejak bojone

mubeng-mubeng muteri kutho
sopo ngerti untuk gebetan
ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
atiku loro sakno tenan

kapan nduwe pacar
pacar mana pacar mana pacar mana
yang bisa membuatku bahagia
sendyan jomblo nanging kudu heppy

jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
kalau jodoh nggak bakalan pergi

pas lagi ngopi
ono wong lanang nganggo klambi abang
ketok nganteng tenan ora suwe tak jak kenalan
eh jebol bocahe ngaku iseh jomblo

lha sesoke dolan neng omahe
aku mancal gas sak polle
tekan nggone malah mbrebes mili
mergo kedisikan ono seng marani

kapan nduwe pacar
pacar mana pacar mana pacar mana
yang bisa membuatku bahagia
senadyan jomblo nanging kudu heppy

jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
kalau jodoh nggak bakalan pergi

bimsalabim abrakadabra
aku kudu piye ben ra jomblo meneh
kabeh wes tak lakoni
tanpo maenan nyleneh tak enteni jodohku

ngganti aku celeh
untung uripku iki ora kurang piknik
senajan isek jomblo aku ora panik
digowo santai koyo neng pantai

iseh konco seng marake
heppy

kapan nduwe pacar
pacar mana pacar mana pacar mana
yang bisa membuatku bahagia
senadyan jomblo nanging kudu heppy

jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
kalau jodoh nggak bakalan pergi