Lirik Lagu Prasetyo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Prasetyo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Prasetyo - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Prasetyo
  • Genre : Dangdut
  • Album : Single Terbaru 2017
  • Ciptaan : Angga Samudra

Lirik Prasetyo - Nella Kharisma

Nella Kharisma merupakan pedangdut cantik asal Jawa Timur yang kini namanya telah banyak dikenal oleh masyarakat Indonesia. Baru-baru ini Nella Kharisma baru saja merilis serta meluncurkan single barunya berjudul "Prasetyo".

Prasetyo merupakan sebuah lagu berlirik bahasa Jawa yang diciptakan oleh Angga Samudra. Lagu ini dirilis serta di distribusikan oleh label Samudra Records.
Baca Juga : Lirik Lagu Jiwo Rogo - Nella Kharisma
Berikut selengkapnya lirik lagu Prasetyo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Nella Kharisma - Prasetyo
opo kudu tak lantunke tresnoku
ben kowe krungu suoro atiku
opo kudu tak lukiske kangenku
ben kowe iso ndeleng tuluse ati
mung kanggo kowe, sayangku

mung lewat coretan tangan iki
tak aturke segenepe roso
sing tak pendem jroning
pucuk asmoro, pucuk asmoro

yen pancene takdir ngijin’ake
kepengen iso tresno iki ning jero
esem lan tangismu
susah lan senengmu dadi prasetyo

opo kudu tak lantunke tresnoku
ben kowe krungu suoro atiku
opo kudu tak lukiske kangenku
ben kowe iso ndeleng tuluse ati
mung kanggo kowe, sayangku

mung lewat coretan tangan iki
tak aturke segenepe roso
sing tak pendem jroning
pucuk asmoro, pucuk asmoro

yen pancene takdir ngijin’ake
kepengen iso tresno iki ning jero
esem lan tangismu
susah lan senengmu dadi prasetyo

mung lewat coretan tangan iki
tak aturke segenepe roso
sing tak pendem jroning
pucuk asmoro, pucuk asmoro

yen pancene takdir ngijin’ake
kepengen iso tresno iki ning jero
esem lan tangismu
susah lan senengmu dadi prasetyo