Lirik Lagu Tombo Kangen - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tombo Kangen - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tombo Kangen - Nella Kharisma
  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Tombo Kangen
  • Genre : Dangdut
  • Album : Jitunada Vol. 8 (2017)
  • Ciptaan : R. Husin Albana

Lirik Tombo Kangen - Nella Kharisma

Pedangdut cantik asal Jawa Timur bernama Nella Kharisma memang sekarang ini sedang naik daun. Diriya juga gencar sekali dalam merilis lagu-lagu barunya. Dan baru-baru ini dia baru saja merilis lagu barunya yang berjudul "Tombo Kangen".

Tombo Kangen merupakan sebuah lagu berlirik bahasa Jawa yang diciptakan oleh R. Husin Albana. Lagu ini ada di album bertajuk 'Jitunada Vol. 8' yang dirilis serta di distribusikan dibawah bendera label Sakura Record.
Baca Juga : Lirik Lagu Juragan Empang - Nella Kharisma
Berikut selengkapnya lirik lagu Tombo Kangen yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Nella Kharisma - Tombo Kangen
saben wektu tansah kangen sliramu
ing rino wengi tak angen tresnamu
wuyung tansah ngelayung keronto pengen ketemu
mben wayah sliramu tak tunggu

ora kroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku
wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

ora kroso tumetes iluhku
kang dadi saksi bukti tresnaku
wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
mung biso tak aras ayangmu

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo

tombone ati kangen iki amung ketemu
ora mung angen ngamboroku marang sliramu
sing tak jaluk tetep sumunaro tresnamu
mustikane tresno amung setyo