Jan 1, 2018

Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda

Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda
  • Artis / Penyanyi : Dian Marshanda
  • Judul : Bojo Cino
  • Genre : Dangdut
  • Album : Nirwana Campursari (2017)
  • Ciptaan : Poer Brigade

Lirik Bojo Cino - Dian Marshanda

Dian Marshanda ialah seorang penyanyi dangdut yang berasal dari Jombang, Jawa Timur. Dia telah memulai karier musiknya di dunia musik dangdut sejak tahun 2011 silam. Pada pengujung tahun 2017 lalu, dirinya baru saja merilis lagu terbarunya yang berjudul "Bojo Cino".

Bojo Cino merupakan sebuah lagu dengan lirik bahasa Jawa yang diciptakan oleh Poer Brigade. Lagu ini masuk dalam album bertajuk 'Nirwana Campursari' yang dirilis dibawah bendera label DD Star Record.
Baca Juga : Lirik Lagu Di Bawah Langit Malam - Dian Marshanda
Berikut selengkapnya lirik lagu Bojo Cino yang dinyanyikan oleh Dian Marshanda.

Lirik Dian Marshanda - Bojo Cino
mbiyen cita-citaku
kepengen nduwe bojo cino
saiki uwes keturutan
bojoku cino teko jombang

uwes jangkep setahun aku dadi bojone
senajan isun sore mangan mung lawuh tempe
nanging ning ati iki ayem rasane
nanging kok soyo suwe yen tak rasak-rasakne
tambah suwe ngopo koyo ngene

sembarang kalir perhitungan
yen belonjo kudu nggowo catetan
senadyan brambang bawang uyah terasi lombok abang
yen susuk kudu ono laporan

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo

sembarang kalir perhitungan
yen belonjo kudu nggowo catetan
senadyan brambang bawang uyah terasi lombok abang
yen susuk kudu ono laporan

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo

ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
mugo biso urip mulyo