Apr 20, 2018

Lirik Lagu LSista - Lanangan Ra Mutu

Lirik Lagu LSista - Lanangan Ra Mutu
Duo / Penyanyi : LSista
Judul : Lanangan Ra Mutu
Genre : Dangdut / Hip Hop
Album : Single Terbaru 2018
Ciptaan : -

Lirik Lagu LSista - Lanangan Ra Mutu

LSista merupakan grup duo hiphop dangdut yang digawangi oleh 2 personil cewek. Ada salah satu lagu yang sangat populer yang dinyanyikan oleh grup duo ini yakni sebuah lagu berjudul "Lanangan Ra Mutu".

Lanangan Ra Mutu merupakan sebuah lagu bergenre dangdut yang dikombinasikan dengan hiphop. Dan lagu yang keseluruhan liriknya menggunakan bahasa Jawa ini dirilis dibawah bendera label Media Musik ProAktif.

Berikut selengkapnya lirik Lanangan Ra Mutu yang dinyanyikan oleh LSista.

Lirik Lagu Lanangan Ra Mutu - LSista
pisan ketemuan anane ngomongke katresnan
ngajak pendekatan sok ngeroso jagoan
omongan sok alus nang lambene muni tulus
ngroso paling bagus padahal kok wedhus

aku kudu piye wes bacut katut atine
nganti bondho dunyo wes entek-entekan
bacut tresno slirane nanging sak karepe dewe
kabeh ambyar bubar mung marai edan

selak ambyar entek-entekan
bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu
bul pabu mung gur modal untu

ning awal ngomong tresna tenanan
akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan
bul kowe mung dolanan

kesel buyar ambyar batin iki
jebul mung diapusi lanangan ra mbejaji
manise ning awal ketemu le ngeyakinke aku
nganti tego nyidro bojomu

akhire tibo mburi mung kapusan
saiki kabeh bosokmu uwis konangan
bingung atiku kesel ra karuan
nanging kudu piye maneh wes kahanan

selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

mbiyene ning awal cangkeme jan manis tenan
jebul tibo mburi sifatmu bosok tenanan
menclok rono menclok rene mengumbar katresnan
keroso bagus dewe lagake koyo pangeran

janji janji setyo kabeh mung amergo bondho
tresno sing tak nduweni kabeh raono guno
jebul kowe kuwi mung buto rupo menungso
ketok apik ning njobo jebul njerone olo

selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

mas kowe wes tak culke, mergo kowe sak penake dewe
mas mugo bahagiakno wong liyo, gandeng meneh aku wis ra biso

selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

atiku wes lilo tenang, ketimbang mung terus kelaran
yen kon mbaleni tali katresnan, aku wes ra iso tenanan
aku wes ikhlas, aku wes lilo, aku wes cukup bahagia
tanpo kowe uripku luwih merdeko