Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan

Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan

Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan
Artis / Penyanyi : Jihan Audy
Judul : Wegah Kelangan
Genre : Dangdut
Album : Viva Musica Vol. 2 (2018)
Ciptaan : DanangDanzt

Lirik Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan

Penyanyi dangdut yang kini tengah naik daun bernama lengkap Jihan Audylia Arinde Silva atau yang juga lebih akrab disapa Jihan Audy kembali hadir membawakan karya barunya berupa lagu terbaru yang berjudul "Wegah Kelangan".

Wegah Kelangan ialah sebuah lagu yang diciptakan oleh DanangDanzt. Lagu ini masuk dalam album bertajuk Viva Musica Vol. 2 rilisan label DD Star Record.
Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Wong Edan Kui Bebas
Berikut selengkapnya lirik Wegah Kelangan yang dinyanyikan oleh Jihan Audy.

Lirik Lagu Wegah Kelangan - Jihan Audy
Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane