Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro Janji

Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro Janji

Lirik Lagu Cidro Janji - Didi Kempot

  • Artis / Penyanyi : Didi Kempot
  • Judul : Cidro Janji
  • Genre : Dangdut Campursarian
  • Album : The Best of Didi Kempot (2018)
  • Ciptaan : Kuncung Majasem

Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro Janji

Didi Kempot, tentu nama tersebut sudah tak asing lagi di telinga masyarakat Indonesia. Yap, dia adalah salah satu penyanyi dangdut campursarian yang telah banyak menghasilkan karya-karya lagu yang populer dan banyak diminati oleh masyarakat Indonesia. Dan tak lama ini dia juga baru saja kembali hadir membawakan lagu terbarunya berjudul 'Cidro Janji'.

Sama seperti lagu-lagu Didi Kempot pada umumnya, lagu Cidro Janji ini keseluruhan liriknya juga menggunakan bahasa Jawa. Lagu ini diciptakan oleh Kuncung Majasem dan masuk dalam album The Best of Didi Kempot rilisan label Teta Record.
Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Dalan Anyar
Berikut selengkapnya lirik lagu Cidro Janji yang dinyanyikan oleh Didi Kempot.

Lirik Cidro Janji

*Musik*

Tanggal siji sasi januari
Ngelingake pamitmu rikolo wengi
Dino ganti dino tak tunggu anggonmu bali
Sing neng kono kowe malah cidro janji

Sumpah setyo sineksen langit lan bumi
Malih wiso sing gawe laraning ati
Pirang pirang wulan suwene aku ngenteni
Sing ning paran kowe malah golek ganti

Loro lorone wong yen di apusi
Dino dino anane peteng ning ati
Tak rewangi ngempet kangen awan wengi
Nanging kowe malah lungo mboh ning endi

Rasaning ati iki koyo keno geni
Kebangeten tak kangeni kowe lali

Sumpah setyo sineksen langit lan bumi
Malih wiso sing gawe laraning ati
Pirang pirang wulan suwene aku ngenteni
Sing ning paran kowe malah golek ganti

Loro lorone wong yen di apusi
Dino dino anane peteng ning ati
Tak rewangi ngempet kangen awan wengi
Nanging kowe malah lungo mboh ning endi

Rasaning ati iki koyo keno geni
Kebangeten tak kangeni kowe lali
Kebangeten tak kangeni kowe ra ngerti