Lirik Lagu Happy Asmara - Oseng Mercon

Lirik Lagu Happy Asmara - Oseng Mercon

Lirik Lagu Happy Asmara - Oseng Mercon

  • Artis / Penyanyi : Happy Asmara
  • Judul : Oseng Mercon
  • Genre : Dangdut
  • Album : Best Klasika Vol. 1 (2018)
  • Ciptaan : Heru Waluyo

Lirik Lagu Happy Asmara - Oseng Mercon

Happy Asmara adalah seorang penyanyi dangdut cantik yang namanya kini mulai banyak dikenali oleh masyarakat luas. Dan seiring dengan kepopulerannya tersebut, Happy Asmara pun kini juga semakin gencar dalam merilis lagu-lagu barunya. Dan tak lama ini dirinya juga baru saja merilis satu lagu barunya berjudul 'Oseng Mercon'.

Oseng Mercon merupakan sebuah lagu yang terbilang judulnya sangat unik. Lagu ini diciptakan oleh Heru Waluyo dan keseluruhan liriknya menggunakan bahasa Jawa. Selain itu, lagu tersebut juga dimasukkan dalam album kompilasi bertajuk Best Klasika Vol. 1 rilisan label Sakuranada.

Berikut selengkapnya lirik lagu Oseng Mercon yang dinyanyikan oleh Happy Asmara.

Lirik Oseng Mercon

*Musik*

Wes ora perlu mbok getuni uripmu
Wes ora perlu kowe nelongso
Kabeh mau wes dadi pilihanmu
Urip sesandingan karo wong sing mbok tresnani

Rasah mbok pikir wong arep ngomong opo
Rasah digagas yen lagi bojomu kumat
Anggep wae kowe lagi ngerungokne radio rusak
Yen entek batune engko lak yo meneng dewe
Ojo dipikir nemen-nemen
Mbok ladeni kowe melu gendeng
Wae, disawang wae
Kuwi ngono lagi entek obate

Pancen angel rasane
Yen lagi diunek-unekne
Kuping rasane panas
Koyo dientup tawon endas

Tak jelaske masalahe
Ben adem ora padu wae
Namun kowe malah ganas
Tambah banter lekmu ngegas

Wes tak cubo kowe tak sayang
Tapi malah ra ketengeran
Pedese sworomu koyo mangan
Oseng mercon sak wajan

Aku kudu piye ngadepi wong koyo kowe
Maju salah, mundur salah, ra ono benere
Tak omongi pisan jawabmu ping pirang-pirang
Judek rasane atiku yen gagas bojoku

Aku ora paham piye karepe awakmu
Kabeh tak lakoni tetep salah ning mripatmu
Opo aku kudu lungo yen kowe wes ra tresno
Aku wes ra kuat ngempet loro jroning dodo

Ojo dipikir nemen-nemen, mbok ladeni kowe melu gendeng
Wae, disawang wae, kuwi ngono lagi entek obate

Pancen angel rasane yen lagi diunek-unekne
Kuping rasane panas koyo dientup tawon endas
Tak jelaske masalahe ben adem ora padu wae
Namun kowe malah ganas, tambah banter lekmu ngegas

Wes tak cubo kowe tak sayang, tapi malah ra ketengeran
Pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan
Wes tak cubo kowe tak sayang, tapi malah ra ketengeran
Pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan
Pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan
Pedese sworomu koyo mangan oseng mercon sak wajan