Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu

Lirik Lagu Kangen Dadi Tatu - Nella Kharisma

  • Artis / Penyanyi : Nella Kharisma
  • Judul : Kangen Dadi Tatu
  • Genre : Dangdut
  • Album : Virgo Musik Vol. 1 The Best Nella Kharisma (2018)
  • Ciptaan : Bayu G2B

Lirik Lagu Nella kharisma - Kangen Dadi Tatu

Bersama label BIP Record salah satu penyanyi pelantun tembang Jaran Goyang yakni Nella Kharisma kembali hadir merilis lagu terbarunya berjudul "Kangan Dadi Tatu" yang diciptakan oleh Bayu B2B.

Lagu Kangan Dadi Tatu berkisah tentang kekecewaan seorang wanita yang telah lama menanti orang yang dicintainya, namun sayang orang yang dicintainya tersebut lebih memilih menikah dengan orang lain.
Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Atimu Pece
Berikut selengkapnya lirik lagu Kangen Dadi Tatu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Lirik Kangen Dadi Tatu

Tak enteni tekanmu
Ono ning ngarep motoku
Nganti ora iso turu
Amergo kangen sliramu

Opo kowe isih eling
Mbiyen dewe ono ati
Tiwas wes setyo ngenteni
Jebule kowe wes rabi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wis ono tresno liyane

Roso kangen iki malah dadi tatu
Mergo kowe sing tak tresno malah ninggal aku
Tiwas wes ngenteni mengharap kowe bali
Malah krungu kabar jebule kowe wis rabi

Remuk atiku loro batinku
Nganti aku ora kuat ngadepi uripku
Separuh nyowoku ono ning awakmu
Urip wegah arep mati pun aku tak mau

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nanging opo sing tak entuke kowe milih liyane
Ora awan ora bengi aku mikirke kowe
Senadyan ning njero atimu wes ono tresno liyane