Nov 8, 2015

Lirik Lagu NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Lirik Lagu NDX A.K.A - Kimcil Kepolen
  • Penyanyi : NDX A.K.A
  • Judul Lagu : Kimcil Kepolen
  • Genre Musik : Hip Hop / Dangdut
  • Album : Single Terbaru
  • Ciptaan : -

NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Selain lagu yang berjudul Sayang, lagu yang berjudul "Kimcil Kepolen" juga menjadi salah satu lagu populer dari NDX A.K.A.

Lagu Kimcil Kepolen ini juga masih menggunakan lirik lagu berbahasa Jawa, yang dimana iringan musiknya masih dengan iringan musik dangdut. Dan lagu ini bercerita tentang seorang cewek matre yang dimana jika pasanganya tidak mempunyai motor Ninja maka dia tak akan mencintainya, ataupun jika pasanganya tidak memiliki motor Satria FU maka dia tak akan bilang I LOVE YOU.

Berikut selengkapnya lirik lagu Kimcil Kepolen yang dinyanyikan oleh NDX A.K.A.

Lirik Lagu NDX A.K.A - Kimcil Kepolen
pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
ono opo kok koe bedo karo aku iki
opo aku salah nek aku tresno koe
po pendak dino atimu enenge gelisah

mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
menang rupo kalah rupo aku ora popo

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

jaremu nek ra FU koe ora i love you
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

yonek koe ra iso trimo opo enenge
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
pancen koe konco neng atimu wuto
menang rupo moto bondo kui pancen koe

aku wes ra betah ngrasake sifatmu
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo