Nov 8, 2015

Lirik Lagu NDX A.K.A - Meteng Asmoro

Lirik Lagu NDX A.K.A - Meteng Asmoro
  • Penyanyi : NDX A.K.A
  • Judul Lagu : Meteng Asmoro
  • Genre Musik : Hip Hop / Dangdut
  • Album : Single Terbaru
  • Ciptaan : -

NDX A.K.A - Meteng Asmoro

NDX A.K.A adalah grup musik yang terbentuk di Jogjakarta sejak tanggal 11 September 2011. Grup ini memiliki ciri khas tersendiri dalam membawakan lagu lagu hip hopnya. Selain menggunakan iringan musik dangadut lagu yang dibawakan dan di populerkannya juga kebanyakan menggunakan bahasa Jawa.

Dan salah satu lagu populer dari NDX A.K.A adalah lagu yang berjudul "Meteng Asmoro". Lagu Meteng Asmoro ini keseluruhan lirik lagunya menggunakan bahasa Jawa. Dan lagu ini mengiatkan kepada semua pasangan muda mudi jangan sampai hamil diluar nikah, selain merusak masa depan, hamil dilaur nikah juga akan membuat nelangsa dan sengsara, karena belum siap 100% untuk menjadi orang tua.

Berikut selengkapnya lirik lagu Meteng Asmoro yang dinyanyikan oleh NDX A.K.A.

Lirik Lagu NDX A.K.A - Meteng Asmoro
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
sak iki rasakno uripmu nelongso
makani anake wong liyo

mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
yen tumindak kui ora waton wani
rekoso setengah mati

pancen soyo mumet (mumet) mikir kahanan sak iki
nyawang bocah wadon kok soyo nggatheli
nganggo rok neng duwor dengkul, raine kok kebak dempol
marai utek mumbol dadi kepengen nyahool

opo meneh nyawang bocah seng podo yang-yang'an
boncengan ngetapret nganti ora iso nahan (waiki)
ngandi ditumpaki (ahh) neng njero Wangledang
yo ora iso miker tekone ra kalap tenan (uedan)

opo koyo ngono seng podo dikarepke
tingkah polah bocahe gor manut udele dewe
podo ra dipiker (mbuh) opo resikone (karepmu)
nek wes gebablasen engko rekoso uripe

pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
sak iki rasakno uripmu nelongso
makani anake wong liyo

mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
yen tumindak kui ora waton wani
rekoso setengah mati

rungokno rasakno opo seng tak kondo he konco-konco
rasah podo bungahi mergo uripmu ra dowo neng donyo
wadon kui ora mesti iso gawe seneng ati
yen koe ora iso ngerteni carane nahan nafsu ing ati

mulo podo dipikir rasah koe podo cenanangan
waton golek wedokan terus waton mbok pangan
mengko wajur uripmu mergo tingkah polahmu
yen ra becik ojo tumindak engko ndak rusak brangas atimu

tresno kui ora kudu nindake hal sing saru
manut tahan nafsu, omongane mbok gugu
koe kudu reti koe kui menungso udu babu
ora waton numpaki wedokan seng ra mutu

pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
sak iki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong liyo
mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
yen tumindak kui waton wani rekoso setengah mati

sak iki rasakno nek bojomu meteng dhisik (kapok)
pendak dino batukmu kuwi mbok isekisek
mumet mikir pie leng nguripi wedokanmu
opo bojomu gor arep mbok pakani watu (atos)

mulo yo tumindak ora waton serem
dijak tumindak kentu kowe waton gelem (ah ah ah)
sak iki mumet ndasmu mergo tumindakmu dewe
ora ngiro seng tok tumpaki kui keple

modaro ra koe le nek wes kahanane ngene (karepmu)
kudu ngampet isen karo tonggo teparone (modyar)
dadi munyer sirahe (mumet) nompo kasunyatane
bayi seng neng njero weteng kui koe bapakne

pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
sak iki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong liyo
mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
yen tumindak kui ora waton wani rekoso setengah mati

pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
sak iki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong liyo
mulo awakmu seng kudune iso ngati-ati
yen tumindak kui ora waton wani rekoso setengah mati