Mar 19, 2016

Lirik Lagu NDX A.K.A - Tangise Atiku (ft Dela Santika)

Lirik Lagu NDX A.K.A - Tangise Atiku (ft Dela Santika)
  • Penyanyi : NDX A.K.A ft Dela Santika
  • Judul Lagu : Tangise Atiku
  • Genre Musik : Hip Hop
  • Album : Single Terbaru
  • Ciptaan : -

NDX A.K.A - Tangise Atiku (ft Dela Santika)

NDX A.K.A terbentuk sejak tanggal 11 September 2011 di Jogjakarta. Dari awal terbantuk hingga sampai sekarang, NDX A.K.A telah banyak merilis dan meluncurkan karya lagunya. Dan salah satu lagu yang populer dari NDX A.K.A adalah lagu berjudul "Tangise Atiku".

Tangise Atiku adalah sebuah lagu yang keseluruhan liriknya menggunakan bahasa Jawa. Lagu ini dirilis secara independent oleh NDX A.K.A dan dibawakan secara duet bersama Dela Santika. Yang dimana NDX A.K.A mengisi bagian rap-nya, sedangkan Dela Santika mengisi bagian chorus-nya.
Berikut selengkapnya lirik lagu Tangise Atiku yang dinyanyikan oleh NDX A.K.A featuring Dela Santika.

Lirik Lagu NDX A.K.A - Tangise Atiku (ft Dela Santika)
Rungokno tangise atiku rungokno jerit batin iki
Memuji marang sliramu
Oh tangi tansah kelingan roso ati lagi kasmaran
Pancene nasib nak sayang

Tresno iki, urip iki
sak kabehe mung kanggo sliramu
senajan loro ati, durung saged nduweni nanging
sayangku ra bakal layu tetep tak gowo nganti aku mati

Liwat angin sumilir nggowo kabeh tresnaku
Tresno suci sing ra bakal ilang tekane pati
Sak abote aku nggowo roso ing ati iki
Yo mung kanggo kowe cah ayu sing tak enteni
Aku ra bakal mekso jaluk kowe nerimo
Sak kabehe isi dongo ono ing sabendino
Tak songgo kabeh roso sing durung bisa mbok tompo
Ngejo ati lan tuturmu sik nggawe aku loro

Tresno iki, urip iki
sak kabehe mung kanggo sliramu
senajan loro ati, durung saged nduweni nanging
sayangku ra bakal layu tetep tak gowo nganti aku mati

Yen kudu sewu tahun mesti tak enteni
Senajan jaluk lintang bakal tak lakoni
Rogo batin lan nyowo iki wes tak mantepke
Kanggo njogo rosoku marang kowe saklawase
Sabar lan nerimo yen kowe ra ngerteni
Bakal tak kanggo tangis lan cidro ning ati
Cah ayu bukakno lawang ono ing atimu
Supoyo bisa aku nduweni indahe sliramu

Tresno iki, urip iki
sak kabehe mung kanggo sliramu
senajan loro ati, durung saged nduweni nanging
sayangku ra bakal layu tetep tak gowo nganti aku mati

Tresno iki, urip iki
sak kabehe mung kanggo sliramu
senajan loro ati, durung saged nduweni nanging
sayangku ra bakal layu tetep tak gowo nganti aku mati